The Man. The Myth.
The Graphic Designer

Alles wat je over mij wilt weten

Over Matthias

Hallo! Mijn naam is Matthias van der Meer, 24 jaar en tijdens mijn studie aan het Cibap in Zwolle heb ik in 2014 mijn eerste bedrijf opgericht. Inmiddels houd ik me ruim 5 jaar bezig met vormgeving en branding voor bedrijven en organisaties. Wat mij energie geeft is het vertalen van de wensen van de klant naar een mooi eindproduct. Geen ‘gepoetste’ woorden maar een praktische én bruikbare oplossing. Mensen omschrijven mij als een creatieveling met commercieel inzicht. Ik behoud het overzicht, bewaar de kalmte en denk in oplossingen.

Nieuwsgierig naar mij werk?

Als perfectionist vind ik een goed resultaat belangrijk, tegelijkertijd ben ik ruimdenkend. Het doel is belangrijker dan het proces in mijn optiek. Persoonlijk contact, humor, en oprechte interesse zijn kenmerken die ik belangrijk vind in een samenwerking.

Gelukkig heb ik ook nog wat vrije tijd. Een aantal weekenden per jaar ben ik op city trip. Ik heb een grote interesse in auto’s en alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken heeft. Daarnaast mag ik graag een lekker biertje op een terras drinken. Al met al beschouw ik mezelf als een easy-going levensgenieter!

Tijd om kennis te maken? Een kopje koffie is zo geregeld!

phone-icon (06) 18165125
mail-icon info@matthiasvormgeving.nl
Scroll to Top